Nordjysk Virksomhedspanel

Seminar om Kreativitet som innovations- og konkurrenceparameter


Dato og tid

Onsdag d. 22. januar 2020 kl. 16:00 til 19:00

Tilmeldingsfrist

Fredag d. 17. januar 2020 kl. 23:55

Sted

Erhvervshus Nordjylland, Niels Jernes Vej 10, 9220 Aalboeg Erhvervshus Nordjylland
Niels Jernes Vej 10
9220 Aalboeg

Arrangør

Nordjysk Virksomhedspanel
Tlf: +45 99402756
vgl@business.aau.dk


Nordjysk Virksomhedspanel inviterer til seminar om, hvordan virksomheder med fordel kan aktivere deres kreative potentiale og bruge det som en konkurrenceparameter.

Kreativitet er af World Economic Forum netop blevet udpeget som den 3. vigtigste kompetence på arbejdsmarkedet. Hvorfor det? Hvad er kreativitet i en virksomhed? Og hvordan kan et øget fokus på kreative processer, kreativ kompetence og ledelsesformer, der tilgodeser kreativitet, gøre en forskel for innovationen, konkurrenceevnen og bundlinjen?

Forskere og konsulenter Søren Hansen og Jonna Langeland Christensen giver os et overblik over, hvad et øget fokus på kreativitet kan gøre for en virksomheds innovations- og konkurrenceevne.

På seminaret møder du også repræsentanter fra virksomheder der dagligt arbejder på at fremme kreativiteten i deres virksomhed. De vil dele nogle af deres erfaringer med os.

Dit udbytte af seminaret vil være større viden om, hvordan man i praksis kan øge en virksomheds konkurrenceevne ved hjælp af konkrete metoder og værktøjer til at øge virksomhedens kreativitet- og innovationsevne.

Seminaret er gratis!
Der er et No-show gebyr på 150 DKK ved afmelding senere end kl. 10.00  på dagen for afholdelse.

Tilmeld dig senest den 17. januar 2020.

Hvis du ikke kan nå fristen, må du gerne sende en email til vgl@business.aau.dk med følgende oplysninger:

  • Fornavn
  • Efternavn
  • Stilling
  • Virksomhed

 

Håber at vi ses d.22!Program

16:00 Velkomst v/ Søren Tranberg, Analysechef & DPO, Erhvervshus Nordjylland
16:05 Kreativitet som konkurrenceparameter v/ Søren Hansen & Jonna Langeland Christensen,  Aalborg Universitet & Kreativitetsakademiet 
17:30 Sandwich og networking
18:00 Mikael Borup, Fabrikschef, DLT (Danish Laser Technology)
18:15 Kristian Heide Knudsen, Senior Engineer, Grundfos
18:40 Spørgsmål til panelet
19:00 Tak for i dag


Oplægsholderne:

Mikael Borup, Fabrikschef på DLT: DLT har været med i NVP´s projekt Kreativitet som konkurrenceparameter. Mikael vil fortælle om sine erfaringer fra projektet med at anvende kreative metoder i virksomheden. 
 
Kristian Heide Knudsen, Senior Engineer på Grundfos: Kristian vil fortælle om en case, hvor han, som projektleder, har anvendt kreative metoder i et projekt med at få installeret colaborative robotter i produktionen. Kristian vil i sit oplæg komme ind på hvordan man med fordel kan anvende kreativ ideudvikling og kreativt samarbejde i en proces med mange aktører.
 
Søren Hansen & Jonna Langeland, Aalborg Universitet & Kreativitetsakademiet: Søren Hansen har i mere end 15 år forsket i kreativitet. I den forbindelse har han samarbejdet med virksomheder om hvordan de i praksis kan øge deres innovations- og konkurrenceevne gennem tiltag, der udnytter det kreative potentiale der er i enhver virksomhed, hvis man forstår at aktivere det. Jonna Langeland Christensen har gennem sit arbejde en mangeårig erfaring med at gennemføre kreative processer og hjælpe virksomheder der ønsker at gøre bedre brug af deres kreative potentiale.

 

Find vej til arrangementet

Kontaktinformationer til arrangør

Nordjysk Virksomhedspanel
Tlf: +45 99402756
vgl@business.aau.dk

Kontaktinformationer til arrangør

Nordjysk Virksomhedspanel
Tlf: +45 99402756
vgl@business.aau.dk